De advocaten

De advocaten van Wout van Veen Advocaten werken al jarenlang samen en bieden gespecialiseerde oplossingen voor uw juridische problemen. Lees hieronder meer over onze specifieke achtergrond en de rechtsgebieden waar wij ons in gespecialiseerd hebben.

Neem contact op

Mr. G.J. Knotter

Specialismen:

Letselschade, arbeidsongevallen & beroepsziekten, pensioenrecht, (collectief) arbeidsrecht

Mr. Knotter heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht (civielrechtelijke zaken)

  • Pensioenen (arbeidsrecht)

Op bovenstaande rechtsgebieden zal mr. Knotter elk kalenderjaar (ten minste) tien opleidingspunten behalen zodat zijn kennis actueel blijft.

 

Govert Jan Knotter:

"Ik ben vanaf 1997 advocaat en vanaf 2004 bij Wout van Veen Advocaten. Ik heb honderden procedures gevoerd, vaak ook in hoger beroep, in het arbeids- en pensioenrecht en het letselschaderecht. Vanaf 2002 behandel ik letselschade zaken, in het bijzonder aansprakelijkheidszaken voor slachtoffers met een beroepsziekte. In 2022 heb ik de opleiding Personenschade van de Grotius Academie gevolgd en het certificaat behaald, waarna ik mij kon aansluiten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA).

 

In 2009 heb ik de leergang Pensioenrecht aan de VU gevolgd met als titel: Certified Pension Lawyer (CPL).

 

Ik streef ernaar mijn zaken snel en efficiënt te doen, en vooral in ‘teamverband’ met de cliënt."

 

 

lsa logo

Mr. M.H.M. Verbeemen

Specialismen:

Letselschade, arbeidsongevallen en beroepsziekten

Mr. M.H.M. Verbeemen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht (civielrechtelijke zaken)

Deze registratie verplicht mr. Verbeemen om elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

Mr. M.H.M. Verbeemen is lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten “LSA”.

 

Monique Verbeemen: "Jaren heb ik als letselschaderegelaar gewerkt bij de FNV en als jurist letselschade bij Wout van Veen Advocaten. In februari 2015 ben ik beëdigd als advocaat. Ook als advocaat houd ik mij hoofdzakelijk bezig met letselschade.

 

In juni 2019 heb ik de opleiding Personenschade van de Grotius Academie met succes afgerond. Op grond van ervaring en het behalen van deze opleiding ben ik toegelaten tot de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)."

LSA

"Als letselschade advocaat werk ik uitsluitend voor slachtoffers. Er komt een hoop op een slachtoffer af en daarom is het belangrijk dat deze zich kan laten bijstaan door een advocaat die gespecialiseerd is op het gebied van letselschade. Ik houd mij bezig met het verhalen van zowel materiële schade alsook smartengeld op de aansprakelijke partij of (meestal) op de verzekeraar van deze partij.


Vaak lukt het om in goed overleg tussen beide partijen tot een redelijke schadevergoeding te komen. Lukt dat niet, dan schroom ik niet om de zaak aan de rechter voor te leggen."

Mr. W.A. van Veen

Specialismen:

Beroepsziekten, letselschade, arbeidsrecht

 

Wout van Veen: "Na ruim veertig jaar praktijk op velerlei – hoofdzakelijk civiele – rechtsterreinen en in diverse functies bestaat mijn kleine praktijk nu nog uit scholing geven, advisering en begeleiding en zo af en toe procederen."

 

Cursussen: verzorgt cursussen op het gebied van werkgeversaansprakelijkheid: arbeidsongevallen, beroepsziekten, goed werkgeverschap en specifieke rechtsposities (7:658 lid 4 BW). Deze cursussen kunnen ook 'incompany' gegeven worden.

Heeft u de hulp van onze advocaten nodig? Neem vandaag nog contact op. Bel via 030 - 251 39 48 of laat een bericht achter op de contactpagina.

Neem contact op